信銀國際Motion信用卡 - 非接觸式及網上交易可享全年5%現金回贈!

收藏 已收藏
會員主題
>Jason< ( 普通卡會員 )
於2014年11月18日 11:48 PM發表
http://www.cncbinternational.com/personal/promotions/motioncard/tc/index.jsp

每月上限一百蚊
簽完迎新留黎連繫去 APP STORE 都好
tommyccm (普通卡會員)
於2014年11月19日 12:10 AM發表
Only HKD100 rebate which means you use HKD2000 max per month.  Too small amount to earn.  
mikee (無卡會員)
於2014年11月19日 04:07 PM發表
引用:tommyccm  2014-11-19 00:10:24
Only HKD100 rebate which means you use HKD2000 max per month.  Too small amount to earn.  
 still better than BOC iCard $1111.11/mth as it's mobile payment is so user unfriendly
遊客 (無卡會員)
於2015年03月16日 11:14 PM發表
呢間銀行嘅卡係咪冇人申請?
因為小弟上星期日晚申請,今日 CHECK 已批左,估唔到咁快

其實佢網上交易有 5% 回 (MAX $100),好似冇其他卡有咁多喎~
Burger Man (金卡會員)
於2015年03月17日 02:01 PM發表
引用:遊客  2015-03-16 23:14:56
呢間銀行嘅卡係咪冇人申請?
因為小弟上星期日晚申請,今日 CHECK 已批左,估唔到咁快

其實佢網上交易有 5% 回 (MAX $100),好似冇其他卡有咁多喎~
系,呢間野一向無人用的。之前我申請普通那張白金卡都系勁快批
Cathy N S Wong (無卡會員)
於2015年03月17日 06:44 PM發表
真陰公,抵過iCard都無人講。佢寄俾我D宣傳一直睇都唔睇,無諗過有jetso, 真陰公(・_・;)
爛地 (普通卡會員)
於2015年03月17日 07:22 PM發表
我有張學生時代keep住嘅卡, 都冇乜留意佢d宣傳單張XD
hey_man (無卡會員)
於2015年06月09日 01:32 PM發表
佢仲要冇DCC CHARGE, 都幾正
c9-killer (金卡會員)
於2015年06月09日 02:00 PM發表
引用:hey_man  2015-06-09 13:32:36
佢仲要冇DCC CHARGE, 都幾正
唔好誤導人啦,無一間銀行可以免DCC的
waimingjoe (無卡會員)
於2015年06月09日 04:18 PM發表
請問咩叫dcc charge?
遊客 (無卡會員)
於2015年06月09日 05:13 PM發表
呢間野好特別,全程網上申請
CS 打過來問公司電話外,就冇其他了 (我冇留因為枱面冇直線電話)
我連名都冇簽過俾佢,前後十日左右就收到卡
發表回覆
發表回覆

中信銀行(國際)

中信銀行(國際)是一家紥根香港的綜合性商業銀行,為客戶提供全方位的金融服務,包括財富管理、個人銀行、企業銀行服務以至環球市場及財資方案等。中信銀行(國際)期望透過為大中華及海外客戶提供方案,創造價值,將財富管理和國際商業服務提升到超越客戶期望的嶄新水平,成為擁有最高國際水平及實力的客戶「首選中資銀行」。

立即比較
信用卡比較

你可選擇多至5張信用卡作比較,揀選最合適的信用卡。